Hoppa till sidans innehåll

VerksamhetAllmän information

Askim Billdal Gymnastikskola - ABGS är en ideell förening ansluten till Svenska Gymnastikförbundet och en av Göteborgs största gymnastikföreningar. Föreningen startade årsskiftet 1973/1974 och har idag ca 1400 aktiva medlemmar. 

 

Vår verksamhet består av barn- och ungdomsgymnastik för barn från 3 år. Föreningen har också ett antal grupper som tävlar på lokala och regionala tävlingar samt på Nivå- och SM-stegarna på riksnivå. För våra äldre medlemmar som vill gympa för att hålla igång eller motionera har vi Vuxengymnastik och Seniorgympa.

 

Träningslokaler och träningstider

Våra träningslokaler ligger i västra Göteborg och föreningen har sitt kansli i Lindåshallen, Sjöbackevägen 1 i Billdal. Vi har träningstider i Lindåshallen, Brottkärrsskolan, Askimsskolan, Hovåsskolan, Kullaviks Montessoriskola samt Nygårdsskolan.

 

 

Årshjul

För att underlätta allas planering arbetar föreningen med årshjul som tydliggör när årliga aktiviteter (våruppvisning, klubbmästerskap osv) inträffar, lägerveckor, utbildningar samt tävlingar. Från 2018 gäller följande dokument:

ABGS årshjul

 

 

Stödmedlemmar

Ett sätt att bidra till ABGS verksamhet är att vara stödmedlem. Ett sådant medlemskap är kravlöst men stöttar verksamheten. Läs mer Här om vad det innebär att vara stödmedlem och om hur du som privatperson kan bidra på andra sätt

 

Samarbetspartner

Ett annat sätt att bidra till ABGS verksamhet är att bli sponsor/samarbetspartner. Vi erbjuder olika samarbetspaket, se flik "Marknadsföring" eller klicka här så tar vi dig dit direkt.

Uppdaterad: 25 APR 2018 09:49 Skribent: Karin Tholin

Våra Samarbetspartners:

 

 

image1agpt.png

Bror Johansson

 

 

 

happy-socks-logo-vector.png

  

 

 

 

Postadress:
Askim-Billdals GS - Gymnastik
Sjöbackevägen 1
42737 Billdal

Besöksadress:
Sjöbackevägen 1
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: 031452027
E-post: This is a mailto link

Se all info