Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering måndag

02 NOV 2020 11:34
Pga de nya riktlinjerna tvingas vi ta paus i många av våra grupper fram till 19 november. Redan från förra veckan fick några grupper meddelande om inställd träning, detta för de som är födda 05 och tidigare. Nu ställer vi även in Bamse och Barngympan
  • Uppdaterad: 02 NOV 2020 11:34

Barngympan: 

Pga nya regionala restriktioner gällande Covid-19 tvingas vi till uppehåll av barngympan t.o.m. till 19 nov. Föräldrar/vuxna får inte gå med gymnasterna in i Lindåshallen och då barngympan bygger på att varje förälder hjälper sitt eget barn kan vi inte längre fortsätta verksamheten utan pausar de kommande veckorna.

Bamsegympa:

Vi tvingas även till uppehåll i denna verksamhet då de nya restriktionerna hindrar föräldrar att följa med sina barn till omklädningsrum och träningshall. Barnen är för unga för att på egen hand kunna hålla avstånd från varandra och verksamheten bygger på att ledarna kan hjälpa barnen att utföra övningarna. Krav på fysiskt avstånd med ledarna och gymnasterna gör att vi inte kan fortsätta verksamheten i dagsläget men vi hoppas kunna återuppta verksamheten efter 19 nov. 

Skribent: Cissi Hult
E-post: Adressen Gömd

Våra Samarbetspartners:

 

 

 

Bror Johansson

 

 

 

happy-socks-logo-vector.png

  

 

 

 

Postadress:
Askim-Billdals GS - Gymnastik
Sjöbackevägen 1
42737 Billdal

Besöksadress:
Sjöbackevägen 1
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: 031452027
E-post: This is a mailto link

Se all info