Hoppa till sidans innehåll

Nu får vi träna igen

26 JAN 2021 09:22
Vi har fått glädjande besked från kommunerna i Göteborg och Kungsbacka som innebär att de följer riktlinjerna från regeringen och öppnar sina hallar för idrottsverksamhet igen. Beslutet gäller fr.o.m. 27 jan och för de som är födda 2005 eller senare.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2021 09:22

Det innebär att inomhusträningen för de flesta av våra grupper startar upp igen fr.o.m. onsdag 27 jan. Vi ser fram emot att träffa våra gymnaster igen men viktigt att vi alla hjälps åt med att följa de allmänna råden för att minska risken för smittspridning. 

Gymnaster, ledare och hjälpföräldrar kommer ombytta till träningen och noggrann handtvätt/spritning är numera en självklarhet. Vi har regler för hur vi går in och ut i våra olika hallar och föräldrar hämtar och lämnar utomhus som tidigare. Du måste känna dig helt frisk och symptomfri för att komma till våra träningar.

För er som normalt sett tränar i Kullaviks montessoriskola (Bamse och Nivå 8) innebär terminsstarten hallbyte. Anledningen är att den skolan fortsatter att hålla stängt för idrottsverksamhet och vi har hittat ersättningshallar till er.

Vi hoppas att ni alla får en bra start på en gympatermin!

/Karin 

Skribent: Karin Tholin
E-post: Adressen Gömd

Våra Samarbetspartners:

 

 

 

Bror Johansson

 

 

 

happy-socks-logo-vector.png

  

 

 

 

Postadress:
Askim-Billdals GS - Gymnastik
Sjöbackevägen 1
42737 Billdal

Besöksadress:
Sjöbackevägen 1
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: 031452027
E-post: This is a mailto link

Se all info