Hoppa till sidans innehåll

Viktig info Covid19

29 OKT 2020 16:14
  • Uppdaterad: 29 OKT 2020 16:14

Pga  ändrade riktlinjer från Folkhälsomyndigheten för Västra Götalands län ställer vi idag in träningarna för Elittruppen, Juniortruppen samt vuxengruppen. Vi ställer även in helgens kurs i Tumbling steg 1.

Svenska gymnastikförbundet sitter i möte och vi inväntar mer information som vi meddelar så fort vi nåtts av den. 

https://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4stsverige/lokala-restriktioner-mot-corona-inf%C3%B6rs-i-v%C3%A4stra-g%C3%B6taland-1.36293930

Fakta: Råden som införs

Allmänhet:

• Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.

• Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.

• Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

Verksamheter:

• Alla verksamheter bör vidta åtgärder så att var och en ska kunna följa de allmänna råden vid lokala utbrott av covid-19. Det kan till exempel innebära att verksamheten minimerar antalet besökare vid samma tidpunkt.

Arbetsgivare:

• Arbetsgivare bör vidta åtgärder för att anställda ska kunna följa de allmänna råden vid lokala utbrott av covid-19. Det kan vara åtgärder som att uppmana personalen att arbeta hemifrån, erbjuda utökade förutsättningar för att arbeta hemifrån och att tjänsteresor, konferenser och andra fysiska möten skjuts upp.

Råden börjar gälla från och med torsdagen, 29 oktober.

Källa: Folkhälsomyndigheten

Skribent: Cissi Hult
E-post: Adressen Gömd

Våra Samarbetspartners:

 

 

 

Bror Johansson

 

 

 

happy-socks-logo-vector.png

  

 

 

 

Postadress:
Askim-Billdals GS - Gymnastik
Sjöbackevägen 1
42737 Billdal

Besöksadress:
Sjöbackevägen 1
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: 031452027
E-post: This is a mailto link

Se all info