Hoppa till sidans innehåll

Mens & träningsdagarna - inställd tillsvidare


Tyvärr inställt tillsvidare pga Corona...
________________________________________________________

Då många elitidrottare genom tiderna känt att mensen påverkar dem men ingen har haft kunskapen riktigt om exakt Hur den påverkat annat än yrsel och fysiskinstabilitet.

Det har varit en efterfrågad forskning och på senare år har Forskare i idrottsmedicin börjat forska i ämnet vilket idrottsvärlden jublar över, för nu finns det resultat!

Och den påverkar långt mer än vad vi tror..

Libresse är det företaget som snappat upp ämnet och skapat ”Mensutmaningen” för att föreningar att komma igång att prata om det, sprida kunskap och sprida det vidare belysandet.

 

Och Mensutmaningen har vi i ABGS antagit som ett steg i utvecklingsarbetet, så mellan 30 mars – 1 april kommer vi att belysa det viktiga ämnet mens och träning på våra ”mens & träningsdagar” .

Kom och köp fika i caféet mellan kl 16:30-19:00 måndag – onsdag dessa datum, läs på om forskningen och hur kroppen påverkas! Prata träning, mens, anatomi. Vi hänger upp ballonger och snyggar till!
Spelar ingen roll om du är man, kvinna eller annat så berör informationen Dig. Kunskapen är viktig att vi alla sitter på.

Så häng på Mensutmaningen 30 mars-1 april, ta bilder och använd #mensutmaningen #libresse_sverige  för att belysa våra Mens & träningsdagar i sociala medier

 

Mer information om mensutmaningen hittar ni på https://mensutmaningen.se/

 

 

Uppdaterad: 13 MAR 2020 10:15 Skribent: Cissi Hult
E-post: Adressen Gömd

Våra Samarbetspartners:

 

 

image1agpt.png

Bror Johansson

 

 

 

happy-socks-logo-vector.png

  

 

 

 

Postadress:
Askim-Billdals GS - Gymnastik
Sjöbackevägen 1
42737 Billdal

Besöksadress:
Sjöbackevägen 1
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: 031452027
E-post: This is a mailto link

Se all info