Hoppa till sidans innehåll

Marknadsföring


ABGS är en ideell förening, som ständigt söker samarbetspartners som vill stötta vår verksamhet och vår vision "ABGS – bredd och spets i balans". En viktig del i vår satsning är att behålla våra gymnaster (flickor och pojkar) inom idrotten även när de når tonåren. Vi vill också ge gymnasterna möjlighet att utveckla sina ledaregenskaper tidigt. En förutsättning för det är att våra barn och ungdomar känner att de utvecklas och lär sig nya övningar samtidigt som de känner gemenskap, trygghet och glädje.

Som samarbetspartner ger du oss möjligheten att kunna satsa på dagläger på skollov, teambuildning med gruppen, träning med specialutbildade ledare inom bland annat dans och akrobatik, kunna dela ut priser vid tävlingar och investera i nytt material till både gymnaster och ledare. För mer information, klicka på fliken "Hur används ditt bidrag?"

 

På vilket sätt kan en samarbetspartner bidra? 

En samarbetspartner kan ge ett bidrag på flera sätt, till exempel med material, pengar eller kunskap. Under fliken "Samarbetspaket företag" kan du läsa mer om våra samarbetsalternativ Diamant, Guld och Bronspaket.

 

Visst blir du nyfiken på att sponsra ABGS?
Du är varmt välkommen att kontakta ABGS kansli om ditt företag vill bidra med något, eller om du vill tipsa om något annat företag som du tror skulle vilja samarbeta med oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

 

Kontaktperson

Pia Haddeland
ABGS kansli, 031-452027

 

Tack på förhand!
 

Uppdaterad: 28 APR 2017 12:47 Skribent: Malin Bergström

Våra samarbetspartner:

Layline Partners

 

 

 

Bror Johansson

 

 

 

  

 

  

  

Ekan management

 

 

 

Postadress:
Askim-Billdals GS - Gymnastik
Sjöbackevägen 1
42737 Billdal

Besöksadress:
Sjöbackevägen 1
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: 031452027
E-post: This is a mailto link

Se all info